Kuffert til håndbagage

Kufferter som tillades som håndbagage kaldes typisk kabinekufferter. Det er ikke alle størrelser af kufferter, som tillades i håndbagagen hos de forskellige flyselskaber.

Hvis din kuffert er for stor til at medbringe i håndbagagen, vil det være et krav, at du checker den ind. Det er naturligvis træls, idet du så vil være nødt til at bruge tid på at checke den ind, efterfølgende vente på at den kommer trillende til dig på kuffertkarussellen – og ikke mindst risikere, at den bliver mistet undervejs på turen.

For at finde ud af, om det er tilladt, at du medbringer din kuffert ombord på flyet, skal du tjekke hos de individuelle flyselskaber. Det vil typisk være en størrelse som 50x40x23, som tillades hos de populære flyselskaber. Det vil altså sige, at din kuffert højst må være 50 cm høj, 40 cm bred og 23 cm dyb.

Herunder kan du se eksempler på kufferter, som overholder de fleste flyselskabers regler i forhold til håndbagage.

Tilbud på kufferter

Det kan ofte være svært at finde gode tilbud på kufferter, da kvalitet helst skal stemme overens med kvaliteten. Nogle er af den overbevisning, at kufferter “blot” skal bære bagagen på turen og ikke andet og derfor smider 100 kr. efter en billig kuffert i det lokale supermarked.

Her er det et fint eksempel på, at kvalitet og pris hænger sammen. Kufferten vil sandsynligvis holde til én rejse, hvis ikke mindre.

Det er dog muligt at finde gode kufferter til billige priser. Vores bedste råd er at kigge efter kufferter lige inden rejsesæsonen starter. Det er ofte her, at der bliver skræddersyet gode tilbud på diverse modeller.

Hvorfor købe en dyrere kuffert?

Er du på udkig efter en ny kuffert, er det sandsynligvis en kuffert, som du gerne vil bruge igen fremover.

Når du køber en ny kuffert i en lidt højere prisklasse, følger der ofte en produktgaranti med, som typisk lyder på 3-10 år. Denne garanti gælder typisk for ødelagte komponenter og defekter i produktet. Det vil sige f.eks. et ødelagt hjul, syningen omkring lynlås er gået op, teleskophåndtaget har sat sig fast osv.

Yderligere er kufferter i prisklassen over 500 kr. typisk fremstillet i enten polycarbonat eller polypropylene, som er med til at styrke kufferten, så den er utrolig slidstærk og kan holde til lidt af hvert.

Find gode tilbud på kufferter her