Det kan ofte være svært at finde gode tilbud på kufferter, da kvalitet helst skal stemme overens med kvaliteten. Nogle er af den overbevisning, at kufferter “blot” skal bære bagagen på turen og ikke andet og derfor smider 100 kr. efter en billig kuffert i det lokale supermarked.

Her er det et fint eksempel på, at kvalitet og pris hænger sammen. Kufferten vil sandsynligvis holde til én rejse, hvis ikke mindre.

Det er dog muligt at finde gode kufferter til billige priser. Vores bedste råd er at kigge efter kufferter lige inden rejsesæsonen starter. Det er ofte her, at der bliver skræddersyet gode tilbud på diverse modeller.

Hvorfor købe en dyrere kuffert?

Er du på udkig efter en ny kuffert, er det sandsynligvis en kuffert, som du gerne vil bruge igen fremover.

Når du køber en ny kuffert i en lidt højere prisklasse, følger der ofte en produktgaranti med, som typisk lyder på 3-10 år. Denne garanti gælder typisk for ødelagte komponenter og defekter i produktet. Det vil sige f.eks. et ødelagt hjul, syningen omkring lynlås er gået op, teleskophåndtaget har sat sig fast osv.

Yderligere er kufferter i prisklassen over 500 kr. typisk fremstillet i enten polycarbonat eller polypropylene, som er med til at styrke kufferten, så den er utrolig slidstærk og kan holde til lidt af hvert.

Find gode tilbud på kufferter her

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*